Aanbod

 

Sportlight = hoe kan Koninklijke Turnkring Neptunus Bredene vzw haar aanbod aanpassen zodat meer volwassenen in de mogelijkheid zijn om te komen sporten ?

  1. 10 BEURTENKAART : 50€ eerste kaart.  Bij afgifte van de eerste volle kaart, 2de kaart aan 40€.  Enkel voor volwassenen. Geldig bij : pilates, bootcamp, dames fit !, BBB, poweryoga, yogalates, zumba, figuurtraining, step, fatburner.  Met deze beurtenkaart kun je alle dage komen sporten ! 
  2. LADIES NIGHT : woensdag 06/11/2019 om 20u = een drietal initiaties uit ons aanbod gekoppeld aan een ontspannend moment met een natje en een droogje, massage, ... Noteer in je agenda ! info volgt.
  3. We breiden ons aanbod voor de volwassenen uit : FATBURNER op donderdag, RECREAGYM op zaterdag 17u, MULTIGYM samen met de kinderen op woensdag om 18u, BOOTCAMP op maandag, donderdag en zondag.
  4. NEPTUNUS WANDELPAD.  Verdere info volgt.  Het is de bedoeling dat de ouders die hun kinderen afzetten om te sporten een mooie wandeling kunnen maken vertrekkende van aan het sportcentrum.

 

SPORTJAAR 2020  - 2021

Nieuw :  * wobbelgym op zaterdagmorgen

               * Pound rockout workout op woensdagavond in sportcentrum en op dinsdagavond in zaal Cruysduyne

               * Circustechnieken en luchtacrobatie op dinsdagavond

               * freerunning + 10j, niveau 2

               * Yoga op maandagavond